Om oss

Dina idéer och vår kunskap ger resultat

Vi arbetar för att genomföra enkla och smidiga badrumsrenoveringar och andra renoveringsprojekt för våra kunder. Genom vårt breda och kompetenta nätverk så kan vi genomföra renoveringar som totalentreprenader, du behöver bara ha kontakt med oss under arbetets gång. Vi har kontakter med specialister på nästan alla byggområden.

Vi är en välrenommerad firma som har mångårig erfarenhet av olika typer av badrumsrenoveringar. Samtliga hantverkare är behöriga att arbeta i våtrum och har alla certifikat som krävs för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt. 

Skräddarsytt efter dina behov

Vissa personer har klara drömmar om hur de vill ha sitt badrum medan andra är mer flexibla och öppna för förslag. Vi kan – tack vare vår långa erfarenhet – hjälpa dig oavsett.

Vi ser gärna att du berättar om hur du tänkt dig att ditt badrum ska se ut och därefter så försöker vi hitta lösningar som förverkligar dina drömmar och visoner. Likväl kan vi visa upp badrumsrenoveringar som vi genomfört tidigare och som kan fungera som inspiration för dig.

Vi jobbar uteslutande med högkvalitativa produkter och material som i kombination med vår kunskap ger ditt badrum en lång livslängd. Badrum är vår passion och vi hoppas att du känner detta då du anlitar oss. Du väljer material och design – resten sköter vi.

Vid sidan av badrumsrenoveringar erbjuder vi en rad andra tjänster inom bygg, som husbyggen, byggnadssnickeri med mera.

badrumsrenovering Stockholm Tjänster 

Ett säkert företag

Vi strävar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt och detta innebär att vi alltid åtar oss uppdrag med samma grundinställning: effektiva och prisvärda jobb där den utsatta tidsplanen följs.

Det spelar ingen roll om det handlar om ett stort eller litet projekt - målet är alltid att du som kund ska vara nöjd med vårt jobb.

Vi vet att hantverkarbranschen under senare år dragits med ett dåligt rykte där man ser att allt fler fuskjobb avslöjats och här vill vi vara det trygga alternativet som gör att privatpersoner känner sig säkra igen. Vill du genomföra en badrumsrenovering i ditt hem så är det därför också av stor vikt att du verkligen vet vad som pågår.

För oss handlar det om att vi som företag och du som kund hela tiden har en öppen dialog där vi förklarar vad som händer en självklarhet för oss. Vi ger dig kontakt med en och samma person genom hela projektet och genom detta så upplever vi att våra kunder känner sig tryggare och mer delaktiga genom hela resan.

Vi vill och ska vara det företag som man återvänder till och rekommenderar för andra.

Välkommen till din badrumsexpert i Stockholm!

Självklart följer vi rådande lagstiftning gällande cookies och lagring av personuppgifter.

Ring eller mejla för att få en gratis offert eller ett kostnadsfritt besök