Så fixar du spa hemma

Börjar ditt gamla badrum bli i behov av en renovering? Ett renoveringsbehov kan upplevas som något jobbigt, dyrt och obekvämt, men man kan också vända på det och se det som ett tillfälle att verkligen få ett badrum som man trivs i.

”Många väljer idag att göra något litet extra med sitt badrum. När man ändå gör en investering kan man lika gärna gå all in, resonerar de”

Ett snyggt, proffsigt renoverat badrum är en riktig värdehöjare av en bostad och du bör definitivt se badrumsrenoveringen som en investering. Om du samarbetar med oss vid in renovering får du dessutom ett kvalitetsintyg på att jobbet är fackmannamässigt utfört av behöriga hantverkare, något som är mycket bra ur försäkrings- och försäljningssynpunkt.

spakänsla i badrummet hemma

En oas för lediga stunder

Många väljer idag att göra något litet extra med sitt badrum. När man ändå gör en investering kan man lika gärna gå all in, resonerar de. Att göra badrummet till ett litet mini-spa, som inte bara är till för de vardagliga bestyren utan också blir en oas under lediga stunder, behöver faktiskt inte ens bli så mycket dyrare än en vanlig renovering. Vi har stor erfarenhet av att bemöta kunder önskemål om det där lilla extra och hjälper dig gärna i planeringen av ditt badrum eller hemma-spa.

Att planera

Ett byggprojekt börjar alltid med drömmar och visioner. Här ska fantasin få fritt spelrum och när du skissar på hur du vill ha ditt badrum tycker vi att du ska spåna fritt. Det blir vårt jobb att överföra dina idéer till ritningar. Du drömmer och vi funderar på det praktiska.

Badkar med massagefunktion – platsen för total avkoppling

Själva hjärtat i ett spa är nog jacuzzin, eller bubbelpoolen. Och faktum är att det finns många produkter för hemmamarknaden att välja bland här. Har du ett någorlunda rymligt badkar får du definitivt plats med ett rymligt badkar med massagefunktion till exempel. Är badrummet trångt kan du istället välja att sätta in en lite lyxigare duschkabin, med masserande duschmunstycke och kanske till och med en sittplats. En upprätt ångbastu är en annan produkt som många väljer.

Vacker belysning ger den rätta stämningen

I ett spa är ljuset mjukt och behagligt. Detta uppnås med dimbara spotar eller kanske lampetter på vägarna. Natuligtvis måste även skarpt ljus finnas för sminkning och dylikt, det ordnar du med ett vackert spegelskåp med sminkljus. Våra elektriker har stor vana av att kombinera olika ljuskällor på ett smidigt och säkert sätt och kan hjälpa dig att hitta den rätta lösningarna och produkterna.

Golvvärme ett måste

Självklart ska du ha golvvärme. Att träda in i ett vackert badrum med golvvärme en vintermorgon är ljuvligt och ger en omedelbar känsla av att vara omhändertagen. Golvvärme funkar bäst med kakel eller klinker såsom marmor eller natursten men även vissa typer av våtrumsmattor är anpassade för golvvärme. Den skönaste känslan uppnås dock med keramikplattor, vilket också är vad vi brukar rekommendera våra kunder som vill ha et tlite lyxigare hemma-spa. Ur miljösynpunkt är detta också ett bättre val.

Vi hjälper dig

Detta är bara några exempel på hur du kan göra sitt badrum lite lyxigare. Vi har en uppsjö av förslag och idéer som vi samlat på oss genom åren och hjälper dig gärna att hitta den perfekta balansen mellan lyx och vardag inför din badrumsrenovering. Välkommen att slå en signal eller besöka vårt showroom på Ingemarsgatan 6 i Stockholm!

 

Kontakta oss för en badrumsrenovering.26 Mar 2018